ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Teater råkade skicka porr-dvd till 100 barnfamiljer

Tomas Lundin · 11 Dec 2014
Uppdaterad 11 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Teatern skulle skicka ut en video från barnens teaterföreställning. Men föräldrar som satt sig ner i soffan för att titta på DVD:n med sina barn fick en chock – och kanske en anledning att ta upp det där med blommor och bin. 

Edinburgh Playhouse hade haft ett sommarläger där barn fått pröva på att spela teater, rapporterar The Guardian. Det ville de gärna dela med sig av till föräldrarna och skickade därför ut en DVD med höjdpunkterna. Trodde de. 

Företaget som fick i uppdrag att kopiera upp och skicka skivorna råkade nämligen bränna fel material på dem och skickade ut porr som av en förälder kallades svåröversatta ”absolutely disgusting filth” till ungefär 100 familjer. 

Distributören Edithouse ber om ursäkt till teatern och framför allt till föräldrarna och barnen. Misstaget upptäcktes inom 48 timmar och har återkallat skivorna. Det är oklart hur många som hann titta på dem tillsammans med sina barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro