ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Telia Play+ är här – men utan HBO till en början

Aron Andersson · 11 Dec 2012
Uppdaterad 11 Dec 2012
Telia Play+

Telia Play+


klar

Artikellänk är kopierad

Telias tv-paket blir nu mer tillgängligt när Play+ lanseras. Det innebär att kanalerna i Telias abonnemang släpps för surfplatta, dator och mobil och inte bara för dem med digitalbox.

”Ha! Jag har ju redan Telia Play+ i datorn”, tänker kanske du? Men i så fall är du en betatestare, nu kommer alltså Play+ ”på riktigt”. Jag har inte hunnit se tjänsten själv, den visades för lite journalister i morse men jag hann tyvärr inte åka till Telia för att kika. Men jag lovar ett test inom kort.

”Men vad ÄR Play+?”, tänker du kanske nu. Ja, det har jag ju redan förklarat. Det är alltså Telias tv-abonnemang fast i datorn, mobilen eller surfplattan. Det innehåller alltså ett 30-tal kanaler, ett 20-tal playtjänster plus en hyrfilmsbutik. Till en början släpps det för IOS, och Android-versioner väntas i januari.

Det utmärkande för Telias tv-tjänst i dag är att de är ensamma med att erbjuda HBO Nordic. Därför är lanseringen av Play+ efterlängtad för alla som vill ha tillgång till kanalen UTAN en ålderdomlig digitalbox (nåja). MEN, till en början kommer HBO tyvärr att saknas i Play+. ”Play+ HBO” står ”närmast i tur” enligt Telia, men något datum är inte sagt.

Den 18 december är dock datumet som gäller för övriga Play+-abonnemang som kostar antingen 149 kronor i månaden (Play+ Stor) eller 69 kronor i månaden (Play+ Barn).

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro