ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tempo Storms hyllning till Fnatic-inhopparen efter vinsten

Erik Glanell · 3 Mar 2018
Uppdaterad 4 Mar 2018
Tempo Storm-spelaren Fan Yang under första dagens match mot Zealots.

Tempo Storm-spelaren Fan Yang under första dagens match mot Zealots. Foto: Blizzard


Fnatic petades ner till lower bracket efter förlust i semin. Efter matchen hade Tempo Storm inte mycket att säga om sitt motstånd. Förutom om inhopparen SonicLeBeast.

klar

Artikellänk är kopierad

Det decimerade Fnatic som saknar sin lagkapten Dob ”Quackniix” Engström fick en tuff fight mot Tempo storm. Med endast en vunnen karta fick de se sig besegrade och nedputtade i lower bracket.

På presskonferensen efter matchen ville Tempo Storm inte ens ge cred till Fnatic för den enda vunna kartan. I stället menade de att ”besegrat sig själva”.

– Jag tror att det var små kommunikationsmissar från vårt håll. Det var väldigt spänt och vi rycktes med i det. Om vi bara kan slappna av och spela med ett bättre flow så kommer det inte att hända igen. Vi ville bara få våra ”throws” ur vägen och nu har vi inga kvar, sade Ben ”cattlepillar” Bunk efter vinsten.

– Jag skulle inte säga att de gjorde något som var otroligt bra för att komma tillbaka i matchen. Det var mer vi som inte kommunicerade så bra. Så vi besegrade oss själva skulle man kunna säga, fyllde Harrison ”psalm” Chang i.

Däremot hade de mycket beröm att ösa över Fnatics inhoppare Anyani ”SonicLeBeast” Kwaku

– Han gjorde ett löjligt bra jobb. Det är hans första lan och han kommer in och spelar på den nivån var…, började Ben ”cattlepillar” Bunk.

– Underbarn. Han är ett underbarn, bröt Mike ”Glaurung” Fisk in.

Tempo Storm kommer under söndagen att möta Dignitas i kampen om en plats i den stora finalen. Och ska man tro laget själva så har de en del ess i rockärmen. Vad det är för dolda strategier vill de däremot in gå in på. Viktigast menar Ben ”cattlepillar” Bunk är att de inte fäller krokben på sig själva.

– Framförallt ska vi spela enkelt och se till att om vi faktiskt förlorar en karta så är det på grund av att de spelade ut oss. Inte att vi spelade ut oss själva. Det var vårt största problem i dag skulle jag säga, säger Bunk.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro