ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tequilarace bakom Britneys MTV-fiasko

Jenny Sköld · 3 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

 Ett oanmält besök av exet Justin Timberlake och ett okänt antal tequila för att lugna nerverna. Det låg bakom Britneys fiaskoartade comeback på MTV Awards 2007, enligt en ny bok.Minuterna före Britneys framträdande på MTV Awards blev en rysare för Britneys medhjälpare. Dramat avslöjas i boken Britney: Inside the Dream by Steve Dennis, som publiceras exklusivt i en serie artiklar i Daily Mirror.Britneys comeback handlade om att vinna eller försvinna efter en tumultartad tid på rehabiliteringsklinik, där medier över hela världen kunnat följa hennes offentliga sammanbrott. Uppträdandet hade enligt boken förberetts minutiöst i fyra veckor och inget skulle lämnas åt slumpen. Men Britney klarade inte pressen.Hennes tillstånd förbättrades inte heller av att exet Justin Timberlake dök upp för att önska lycka till." Han kunde inte ha varit vänligare men det gjorde henne ännu mer spänd", säger författarens källa.

Lösningen där och då blev ett okänt antal tequilashots. Innan Britney stod på scen hann hon dessutom avskeda sin hårstylist ("jag gillar inte hans attityd!") och rata den exklusivt designade scendräkten till förmån för en mer avklädd look i behå, svarta hotpants och nätstrumpor.Någon ur teamet ville att hon skulle byta, men det var för sent. En källa säger: "Kameran slogs på och Britney stod och stirrade i den utan att röra på läpparna. I det ögonblicket förstod vi att det var slut".

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro