ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Galaxy S3 är en helgjuten Androidmobil

Aron Andersson · 13 Jun 2012
Uppdaterad 13 Jun 2012
Test: Galaxy S3 är en helgjuten Androidmobil Den stora skärmen har blivit något mindre än i S2 men är ändå ovanligt stor, på gott och ont.

Test: Galaxy S3 är en helgjuten Androidmobil Den stora skärmen har blivit något mindre än i S2 men är ändå ovanligt stor, på gott och ont. Foto: Gustav Gräll


Samsung fortsätter ogenerat att stjäla bra idéer och Apple har försökt stoppa nya Galaxy S3 i USA.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad har vi här då? Samsung följer äntligen upp förra årets succémobil Galaxy S2. S3 är så klart större, bättre och snabbare.

Är det inte den här mobilen Apple försöker stoppa i USA? Ja, det finns många likheter med Iphone, Samsung fortsätter ogenerat att stjäla bra idéer. Men röststyrningen här, som påminner mycket om Siri, fungerar inte riktigt lika bra.

Vad gör Samsung bättre än Apple då? De har sedan länge satsat på större skärmar. Galaxy Note, i anteckningsblock-storlek, har blivit en oväntad succé. Galaxy S3 är något mindre än så, men fortfarande något stor för enhandsfattning. Den stora bilden har dock många förtjänster.

Finns det bättre Android-mobiler? När Galaxy S2 släpptes var den snäppet vassare än utmanarna. I dag ser det annorlunda ut. Nyligen släpptes till exempel HTC One X som har mycket gemensamt med Galaxy S3. Samsungs alternativ är plastigare.

Så HTC är att föredra? I slutändan är det en smaksak. HTC har många fiffiga kamerafunktioner men Galaxy S3 är väldigt snabb. Dessutom ger den extra batteritid, vilket nog många smartmobilanvändare uppskattar.

I en mening? Androidmobil i toppklass.

Nedan: En video tagen med Samsung Galaxy S3:s kamera

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro