ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Hur Mia och Klara är du?

Louise Jacobson · 22 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Alla våra rollfigurer försöker få kontakt. De har inte det lilla sista som behövs för att få till det socialt, säger Klara Zimmergren. – De är inte elaka, säger Mia Skäringer.

– Alla våra rollfigurer försöker få kontakt. De har inte det lilla sista som behövs för att få till det socialt, säger Klara Zimmergren. – De är inte elaka, säger Mia Skäringer. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

”Mia och Klara” är tillbaka. I andra säsongen får tittarna lära känna en ny rollfigur, hundcoachen Görel. Och humorparets alter egon har fått jobb i PR-branschen.Mia Skäringer och Klara Zimmergren fick prestationsångest när det var dags för en uppföljare till den omtyckta första säsongen.– Det var några veckor där då vi kände ”shit, kommer vi att kunna fylla en halvtimme i veckan”? Men sedan hittade vi varandra, säger Klara Zimmergren.Nyckelrollfigurerna Mia och Klara utvecklades och i de nya avsnitten kämpar de med att sälja in reklamkampanjer för bland annat bindor och mobilabonnemang.  – Vi kunde inte dra de där brutalnaiva brudarna ett varv till då de bara jagade killar som de gjorde första säsongen. Vi var tvungna att utsätta dem för något nytt, även om de fortfarande är väldigt uppptagna av den där kärleken som ska drabba dem, säger Mia Skäringer. Ett helt nytt ansikte är Görel, en socialt inkapabel hundtränare som bor en­sam med sina hundar i ett ruckel på landet där hon håller sina kurser.– Jag har själv levt ensam med hund och kan tänka mig att många tycker det är lite skumt att vissa liksom har hunden som sin partner eller sitt barn, säger Klara Zimmergren.Den 28 januari släpps humorparets bok med bland annat Viveka Ande­bratts stilskola och Roland Stenegårds relationstips.

Testa dig här

1 Vad kallar du din respektive?a) ”Bossen” b) ”Pappi”c) ”Den nya goa förmågan”d) ”Gumman”

2 Vem är din stora förebild i livet?a) Pappab) Victoria Beckham c) Anastaciad) Gary Moore

3 Vilka är basvarorna i ditt livsmedelsförråd?a) Nagellack, digestivekex, päroncognac, levergodis.b) Bag-in-box, italienska delikatesser, hemmagjord hårinpackning. c) Chicky bits, Frestisar, O’boy.d) Ansjovis på burk, makrill, hönökaka.

4. Har du barn?a) ”Nej. Bossen är precis som ett barn fast klokare.” b) ”Två jättegoa ungar.”c) ”Tre ongar med tre jädrigt goa papper.”d) ”Nej, men det finns inget jag önskar mig mer än en grodis.”

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro