ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Playstation 4 – halvfärdig men väldigt underhållande

Aron Andersson · 27 Nov 2013
Uppdaterad 27 Nov 2013
Playstation 4 släpps i Sverige på fredag. Metros prylexpert Aron Andersson har testat spelkonsolen och tycker visserligen att den är halvfärdig, men att den inte gör någon besviken. ” Den är snabb, snygg och skojig.”

Playstation 4 släpps i Sverige på fredag. Metros prylexpert Aron Andersson har testat spelkonsolen och tycker visserligen att den är halvfärdig, men att den inte gör någon besviken. ” Den är snabb, snygg och skojig.” Foto: Natanael Johansson


På fredag släpps Playstation 4 i Sverige. På flera håll är konsolen redan slutsåld. Så många glober får den av Metros prylexpert.

klar

Artikellänk är kopierad

Test: Playstation 4 – halvfärdig men underhållande
Test: Playstation 4 – halvfärdig men underhållandeFoto: Natanael Johansson

Ska jag köpa Playstation 4? Det var rakt på sak, och den stora frågan är väl om du ens kan? Konsolen verkar vara slutsåld på flera håll redan innan den släppts. Dessvärre går det inte att ge ett lika rakt svar på frågan eftersom det varierar från person till person.

Men lever den upp till förväntningarna? Det korta svaret är ja. Den är snabb, snygg och skojig. Och låt oss vara ärliga, stigande ålder till trots, det är väldigt kul med spel. Fråga bara den pappa jag nyligen såg på tunnelbanan som vägrade låta sina storögda barn lägga ens ett finger på Hugo-spelet han körde på full volym på sin surfplatta. 

Så PS4 är en fullträff? Nästan, men det finns lite för många frågetecken. Spelutbudet vid lansering är inte det största, och det är fortfarande oklart om PS4:an kommer att bli en lika vass mediaserver som sin föregångare.

Varför är det oklart? Till en början fungerar den inte alls för att strömma egen video och musik från datorn. Men Sony lyssnar på sina fans, och har lovat att uppdateringar ska åtgärda många brister. 

Men ska jag köpa eller inte? Okej då. Älskar du spel, så ja. Absolut. Du gör inte bort dig. Men det gör du inte om du väntar lite heller. Då kommer du dessutom vara bättre informerad om exakt vad du köper. 

I en mening? Halvfärdig spelkonsol som inte gör någon besviken.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro