ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Samsung Galaxy Note 4 – passar bäst för stora händer

Aron Andersson · 11 Nov 2014
Uppdaterad 11 Nov 2014

Foto: Samsung


klar

Artikellänk är kopierad

Nya jätteluren från Samsung kan ha marknadens bästa skärm. Men mobilen är också lite klumpig, och passar bäst för stora händer. Trots det rekommenderas mobilen av Metros prylexpert.

Hur bra är Galaxy Note 4?

Den är jättebra. Är det något mer du ville veta?

Ja, utveckla gärna lite?

Okej, den första Galaxy Note var ju egentligen den första jättemobilen, och framstod då som ett skämt. Men nu har till och med Apple, flera år senare, efterapat. Den som använt någon av föregångarna vet hur vassa dessa mobiler är, och höstens modell är inget undantag. 

Vad gör den så bra?

Den största fördelen med en jättemobil är dess jätteskärm, och den är verkligen grym på Note 4. Upplösningen är hela 2 560 x 1 440 pixlar och det finns egentligen inget att anmärka på. Skärpan och färgerna rår ingen annan på. Till skillnad från Iphone 6 Plus och andra konkurrenter har dessutom Note 4 en tillhörande penna som gör den stora skärmen extra smidig att använda.

Finns det något som är mindre bra?

Uppdateringarna jämfört med Note 3 är kanske inte revolutionerande vilket gör att det är svårt att hurra av lycka över den nya modellen. Note-mobilerna innehåller också väldigt många funktioner som gemene man troligtvis aldrig kommer att använda. Dessutom är en jättemobil så klart ganska klumpig.

Vem är den till för?

Alla som vant sig vid större mobil bör snegla på Note 4 då den medföljande pennan faktiskt gör den unik. Men det är också bra med en större plånbok, mobilen kostar hela 7 500 kronor.

I en mening?

Superskärm i jättemobil för den med stora händer.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro