ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Aron Andersson · 5 Feb 2014
Uppdaterad 12 Feb 2014

Här är färgglada surfplattan gjord för familjens yngsta. Men även Metros prylexpert blir lätt road av de barnvänliga apparna.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Samsung

Vad är Galaxy Tab 3 Kids? En surfplatta för barn, fattar du väl?

Är inte alla surfplattor för barn? Alltså, barn tycks åtminstone älska alla surfplattor, och lägger gärna sina små tassar på dem vid första tillfälle. Fördelen med en särskild barnplatta är att de får något eget att lattja med (läs: du får ha din egen för dig själv). Dessutom kommer den laddad med appar och spel för de allra yngsta.

Hur kul är barnspelen då? Okej, så här är det. Jag har inte särskilt mycket erfarenhet av barnappar personligen. Men det finns alltså en talande katt här, en sorts barnversion av Iphones röstassistent Siri, som härmar allt du säger fast med ett tonläge från Smurfhits. Det låter kanske inte så utvecklande, men är djupt beroendeframkallande.

Men det där är väl gammalt? Precis som ”Toca Boca” eller ”Pettson och Findus” inte heller är några nyheter. Men att få dem på så här på köpet är rätt trevligt. Det är en bra blandning av lek och pusselprogram, dessutom paketerat i en färgglad surfplatta med ett lika färgglatt, och lite mer slagtåligt, fodral.

Är det värt ett köp? Bara själva fotoappen, som väldigt enkelt lät mig montera fåröron på min chef gör att den är värd pengarna, åtminstone för den som vill trygga sina barns underhållning för en tid framöver.

I en mening? Välpaketerad och lekfull surfplatta för barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro