ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: SBU V3 – Elektrisk leksak för de rikaste

Aron Andersson · 11 Sep 2013
Uppdaterad 19 Sep 2013

Elektriska enhjulingar blir fler och fler. Men det är en leksak för de allra rikaste än så länge. Metro har testat en efterföljare till Segway.

klar

Artikellänk är kopierad

Enhjulingen har en liten stol, vilket gör det enklare att lära sig manövrera.
Enhjulingen har en liten stol, vilket gör det enklare att lära sig manövrera.Foto: Natanael Johansson

Vad är nu det här för fåntratteri? Nä men vad säger du? Detta är framtiden min vän. Om tio år kommer alla att susa omkring på de här enhjulingarna. Mycket smidigare än att gå ju.

Eh, vad menar du? Minns du Monowheel? En elektrisk enhjuling jag testade före sommaren? Detta är en konkurrent, som är utrustad med sits. Tydligen ploppar det upp nya enhjulingar som svampar ur backen just nu.

Men inte kan detta vara framtiden? Nej, det var mest på skoj. Det är troligtvis mest Ole Bramserud-figurer som kommer att kasta sig över de här produkterna till en början. 

Men vilken är bäst då? Att ha en liten stol att sitta på hjälpte mig, verkligen. Det blev liksom mycket lättare att lära sig åka själv. Men, den här varianten kostar också lite mer.

Hur mycket mer? Håll i dig nu. Monowheel kostade strax under 10 000 kronor. SBU V3 kostar strax över 20 000 kronor.

Men så mycket pengar har väl inte ens Ole Bramserud? Det är lite löjligt dyrt faktiskt, för ”lyxen” att glida fram på en enhjuling. Så även om den är bättre än Monowheel, drar det skyhöga priset ner betyget.

I en mening? Elektrisk enhjuling för rika fåntrattar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro