ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Test: Vem i Desperate Housewives är du?

Anneli Wikström · 6 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Testa dig själv: Är du Bree, Susan, Gabrielle eller Lynette?    1. Barn är ...?    A. Överskattat.     B. Bra att ha.     C. Min vardag.     D. Ett måste. 2. Hur ser en typisk hemmakväll ut?    A. Jag går på min favorit-restaurang – det är som mitt andra hem.     B. Jag lagar en fyrarättersmåltid och putsar matsilvret.     C. Jag slänger ihop någon enkel maträtt, syr en kostym till min sons skolpjäs och somnar utmattad med skorna på.     D. Jag försöker laga mat men bränner den, beställer pizza och avslutar kvällen i soffan framför tv:n.  3. Din väninna vill lämna sin man. Vad säger du?    A. Säger att hon ska stanna hos honom och skaffa en älskare.     B. Råder henne att stanna kvar, vad ska grannarna säga?     C. Säger att hon ska sova på saken (sova – det är något jag inte gjort på ett tag).    D. Säger att hon inte ska rusa in i något och går över för att prata.  4. Hur beskriver du ditt sexliv?    A. Jag gör vad som helst bara mina räkningar betalas.    B. Jag pratar inte om mitt sexliv.     C. Gör det fort innan jag somnar eller barnen vak-    nar.     D. Det är bra, ibland försöker vi krydda till det.    Källa: ivillage.com och ABC.com

SVAR: Flest A: Du är Gabrielle Solis. Du är bortskämd, van att få det du vill ha och väldigt envis. Flest B: Du är Bree van de Kamp personifierad. Alltså en klassisk hemmafru som är pedant och ordningsam.Flest C: Du är Lynette Scavo. Du gillar att ha många bollar i luften och ställer höga krav på dig själv. Flest D: Du är Susan Mayer. Du törstar efter kärlek, har svårt att vara ensam och är väldigt neurotisk.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro