ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Testa Ida da Silvas läskande sommardrinkar – boostade med iGO energyshot

Emma Björkman · 26 Apr 2017
Uppdaterad 5 Maj 2017
Ida da Silvas fräscha sommardrinkar är inte bara goda utan ger dig också extra energi!

Ida da Silvas fräscha sommardrinkar är inte bara goda utan ger dig också extra energi! Foto: Pressbild


Artisten Ida da Silva har ett hektiskt liv med nya låtsläpp och spelningar. Därför har hon tillsammans med iGO energyshot tagit fram goda sommardrinkar som ger extra energi i vardagen.

klar

Artikellänk är kopierad

När du behöver extra energi i vardagen är iGO energyshot din räddare i nöden! Den smarta förpackningen gör shoten smidig att ta med så att du kan fylla på energinivåerna när du behöver – drick den som en shot eller utspädd i annan dryck. Den lilla shoten innehåller bara en kalori men ger lika mycket energi som en energidryck – fullmatad med uppiggande ingredienser som ginseng, guarana, koffein och vitamin B12. Artisten Ida da Silva har en fullspäckad vår och vår och sommar framför sig, därför har hon i samarbete med iGO energyshot tagit fram två drinkar som inte bara är fräscha och goda utan boostade med energi.

– Jag satt hemma och testade lite olika varianter. Först provade jag att göra smoothies med iGO men tyckte det passade bättre med drinkar. Det här är fräscha, alkoholfria drinkar som kommer ge dig energi under dagen! säger Ida da Silva.

Många känner igen henne från ”Idol” där hon slog igenom 2015 med sin mångsidiga röst och coola personlighet. Sedan dess har det varit tyst från artisten – tills nu då hon släppt två singlar på kort tid: ”Nah Nah” och senaste låten ”When I Want U”.

– Det känns grymt kul och jag kan inte ta in att jag släppt två låtar hittills i år. Jag har väntat så länge. Och det känns extra bra att folk gillat det, det gör mig motiverad att släppa ännu mer material, säger Ida da Silva, och fortsätter:

– Anledningen till att det dröjt är för att jag vill att mina låtar ska vara hundra procent jag.

Sett i backspegeln – vad har din medverkan i ”Idol” betytt för din karriär?

– Jag lärde mig mycket av att vara med och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Det fick mig att börja ta min musik på större allvar. Men sedan är det klart att jag inte vill bli ihågkommen som karaokestjärna från tv när jag vill skapa mitt eget sound.

Är det viktigt för dig att skriva dina egna låtar?

– Det är väldigt viktigt för mig att jag är med i proceduren. Även om jag skulle få en färdigskriven text skulle jag vilja lägga in min egen touch så att jag kan stå för den.

Hur skulle du beskriva ”Nah Nah” och ”When I Want U”?

– Båda låtarna är lite kaxiga. Jag har en inre attityd som jag släpper ut i mina låtar. I verkligheten är jag inte så kaxig och brukar få höra av person som träffar mig att de trott att jag skulle vara bitchig, men att de tycker jag är jättetrevlig. I mina låtar och på Instagram visar jag en lite hård sida, men jag är väldigt mjuk av mig.

Livet som artist är hektiskt, hur gör du för att hitta energi i vardagen?

– Vissa dagar har jag mer energi än andra, det är som en bergochdalbana. När jag har en energidipp så är den bästa terapin att sjunga. Det är inte något cheesy som jag bara säger utan jag sjunger av mig och spelar musik för att få energi.

pil
Testa Ida da Silvas fräscha sommardrinkar – fulla med energi

Idas iGO Grape punch

Ingredienser(1 glas)

• 2 dl grapefruktjuice• 1 cl hallonkoncentrat• Färska bär• Massa is• 1 iGO energyshot

Gör så här:

Fyll ett välkylt glas och med is. Häll på hallonskoncentrat, grapefruktsjuicen och en shot iGO Energyshot. Dekorera med färska bär, gärna hallon och röda vinbär.

Idas iGO Daiquiri 

Ingredienser(2 glas)

• 1 grapefrukt• 3 dl citronjuice• Krossad is• 2 iGO energyshots

Gör så här:

Krossa is och häll upp i två glas. Dela grapefrukterna och pressa ut juicen. Häll juicen i en mixer tillsammans med citronjuice och två shots iGO energyshot. Skaka. Häll upp i glasen.

Fotnot: iGO energyshot finns bland annat att köpa i Direkten-butikerna samt på Bodystore.se .

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro