ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

The Brian Jonestown Massacre massakreras

Sara Stolt · 24 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Anton Newcombe är känd för att bråka. Men det enda den oförutsägbare sångaren vill göra är att få skapa och spela. I kväll gästas Accelerator av The Brian Jonestown Massacre.När Metro pratar med An­ton Newcombe sitter han i New York med sin fru och dricker vodka. Klockan är 11 på förmiddagen i USA. – Jag dricker lätt en liter vodka. Ni i Sverige blir fulla på ett par öl, säger han, och påpekar att han gillar svenskar och det svenska skogslandskapet.

Anton Newcombe har rykte om sig att vara ohälsosam när det gäller alkohol och droger. Även relationen till sina bandmedlemmar kan beskrivas som osund – under åren har runt ett dussin bandmedlemmar lämnat The Brian Jonestown Massacre.– Jag gillar inte att gräla, men jag vinner alla bråk, säger Newcombe.

Det senaste albumet, ”My bloody underground”, släpptes i mars, och Anton Newcombe beskriver det med tre ord: I love you. Men låtskrivaren har redan börjat blicka framåt – i år planerar han att göra fyra album. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro