ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

The Hives till Way Out West

Emma Björkman · 29 Jun 2011
Uppdaterad 29 Jun 2011
The Hives är kända för sin stilsäkerhet – så här säger de om festivalkläder:”Den första och viktigaste regeln är ju att det måste vara lite obekvämt. Om du känner att, nu känns det riktigt skönt, så borde du tänka igenom det ett varv till. Vi tänkte frack och hög hatt på oss själva.”

The Hives är kända för sin stilsäkerhet – så här säger de om festivalkläder:”Den första och viktigaste regeln är ju att det måste vara lite obekvämt. Om du känner att, nu känns det riktigt skönt, så borde du tänka igenom det ett varv till. Vi tänkte frack och hög hatt på oss själva.” Foto: Andy Paradise / Scanpix


Göteborgsfestivalen blir bandets enda Sverigespelning i sommar. Besökarna kommer inte se något liknande på resten av festivalen”.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu är det klart att The Hives kommer att spela på Way Out West. Det blir bandets enda Sverigestopp på deras sommarturné i Europa och Australien. – Way Out West är helt enkelt den spelning vi helst ville göra i Sverige i sommar. Det kommer antagligen bli den enda innan vår nya skiva är klar också, skriver bandet i ett mejl.

Joel Borg på festivalarrangören Luger gläds över bokningen. – Jag kan tänka mig att de är ännu bättre nu än de var när de spelade på Way Out West 2007, säger han.

Den senaste tiden har The Hives varit i ropet eftersom att de är skyldiga att återbetala 600 000 kronor till Hultsfredsfestivalen, pengar de fick i förskott för en spelning på förra årets inställda festival.

Bandet är också indragna i en tvist kring Tambourine Studios i Malmö där The Cardigans har stämt dem på 18,5 miljoner kronor. Men frågorna kring det kommer tillbaka obesvarade. Däremot berättar The Hives gärna varför ingen bör missa deras spelning. – För att vi lovar att besökarna inte kommer se något liknande på resten av festivalen och för att de köpt en biljett och därför redan har betalat för oss. Annars är det som att köpa en öl och hälla ut den. Låt inte The Hives gå till spillo! skriver de.

Vad kan ni säga om hur kommande skivan låter? – Eftersom vi producerar själva nu så kan man nog säga att det låter mer The Hives än någonsin. Det är inte klart när bandets nya skiva ska släppas.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro