ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

The Kills startar på nytt

Sara Stolt · 25 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

 Jamie Hince i albumaktuella The Kills har nyligen flyttat ihop med sin Kate Moss. Men det gör inte att han hänger mindre med bandkollegan Alison Mosshart – de äter, går ut och spelar tillsammans.Duon beskrivs ofta som asocial med en dryg framtoning som anses bekräftas  under spelningar där den kvinnliga halvan av den står och kedjeröker. Men Alison Mosshart och Jamie Hince är i själva verket folkskygga, enligt dem själva. – Att stå på scen är som att hoppa från ett flygplan. Vi är rädda, vi har ingenstans att gömma oss, säger Alison.

Jamie Hince går under artistnamnet ”Hotel”, och det var just på ett hotell han träffade amerikanskan och före detta Discountersångerskan Alison första gången. Alison hörde Jamie spela gitarr i ett hotellrum. – Jag bara stirrade framför mig ,”Vem i helvete är han?”. Jag var riktigt blyg då och pratade inte alls mycket, säger Alison. – Jag var helt fascinerad. Att träffa någon man vill vara med har aldrig hänt mig förut. Vi är skapta för varandra, tillägger hon.

För Jamie Hince är det supermodellen Kate Moss som gäller. Men enligt henne själv träffar han fortfarande Alison hela tiden. Att han är kär gör inte att The Kills tredje album är glatt och lättsmält. Men under skivprocessen var duons kreativitet på topp.– Det kändes som att starta ett band på nytt. Vi skrev 40 låtar och kände aldrig för att sluta, säger Jamie.”Midnight boom” släpps den 10 mars.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro