ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Therese erbjöds rabatt om hon tog tillbaka anmälan

Johan Mårtensson · 11 Okt 2013
Uppdaterad 11 Okt 2013

Efter att ha gjort en polisanmälan ringde Therese Löfkvist upp blufföretaget för att bestrida fakturan. Men istället blev hon erbjuden rabatt – om hon tog tillbaka sin anmälan.

klar

Artikellänk är kopierad

– Säljaren sa att jag kunde betala cirka 6000 kronor istället för hela summan om jag tog tillbaka polisanmälan. Han tyckte att vi skulle gå halva vägen var, berättar Therese Löfkvist från Sundbyberg.

Hon vägrade dock att betala. – När jag försökte ringa företaget några dagar senare igen existerade inte numret längre, säger hon.

Läs mer: Företag anställde unga för att begå brott En av anledningarna till att hon redan från början förstod att det handlade om en bluffaktura var att hon tidigare fått en annan stor faktura från samma företag skickad till sin nagelskola. Den gången var hon inte på sin vakt.

– Då betalade jag räkningen på närmare 10 000 kronor. Jag hade så mycket med mitt företag då, så jag ifrågasatte den inte, säger Therese Löfkvist.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Mårtensson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro