ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Thorsten Flinck: Vi är inte så duktiga på att dansa

Metro · 29 Feb 2012
Uppdaterad 29 Feb 2012

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar ni en seger? – En seger är alltid roligt. Under vår färd genom livet har vi aldrig upplevt så stora segrar utan vi kämpar oss fram. Så vi har aldrig i den här orkestern upplevt den stora segern. Så det kan bli en ny erfarenhet som vi inte provat.

Vad är det bästa i er låt? – Det är definitivt Thorstens röst och närvaro. Den oslagbara atmosfär han skapar från första frasen som kommer gå in i hela svenska folket som sitter och tittar. Det är en väldigt ärlig låt.

Vilka är ni privat? – Vi är musiker på alla dess möjliga sätt. Alla jobbar i branschen på olika plan. Det är ett ganska roligt möte vi har i vår orkester. Det är ytterligheter – från plasten i en LP-skiva till en inspelningsstudio till det här.

Vilken är den mest minnesvärda låten i Melodifestivalen? – Måste säga att Waterloo var något av ett avstamp. Det var en sådan grej när den kom en händelse som gjorde eko överallt.

Hur känns det innan ni går på scenen? – Det är alltid en liten nerv av nervositet som man måste ha någonstans. Det finns inte en artist som inte känner nervositet. Det är en grej som ingår i metabolismen. Men kliver inte på en scen och inte är nervös. Vi kommer vara nervösa.

Var är er styrka som grupp? – Det är att vi är ett band till skillnad från de flesta andra. Vi spelar ihop som ett band och jobbar med allt. Vi är inte så duktiga på att dansa i och för sig. Vi är genuina. Vi har hållit på så länge.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro