ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tidernas sämsta spel från Coca Cola?

Aron · 1 Nov 2011
Uppdaterad 1 Nov 2011
ZeroGame

ZeroGame


klar

Artikellänk är kopierad

Egentligen borde jag inte ens skriva om det här spelet – så uselt är det. Egentligen vet jag att jag bara gör reklam för det och eventuellt får fler personer att testa, så jag ångrar mig lite redan. Men det är för sent. Bara rubriken avslöjar för mycket.

Just nu går det att spela ett tävlingsspel på Coke Zero Gaming (jag tänker inte länka, ni får åtminstone hitta dit själva) som går ut på att samla upp Cola-flaskor med en helikopter. Men spelet är så uselt genomfört att du bara kommer må dåligt om du försöker. Jag vet att ett nätspel konstruerat för att “lotta ut” en vinst knappast behöver uppnå någon särskild verkshöjd men detta är verkligen för uruselt.

Du får helikoptern att stiga genom att klicka med musen och får den att sjunka genom att släppa. That’s it. Man kan ju tycka att ett spel som är så okomplicerat borde kunna fungera, men det GÖR det inte. Det hackar fram, det finns ingen egentlig kontroll över helikoptern och grafiken är superful.

Det blir heller inte direkt svårare ju längre du kommer. Det bara tuffar på – i evighet. Det kommer inte nya uppdrag eller utmaningar. Det gäller bara att samla de där cola-flaskorna, 5 poäng är de värda. Oh man, jag mår dåligt bara jag tänker på det.

Men till slut är det över. Jag flyger in i en gulrandig pelare och dör. Jag förväntar mig att få se mitt slutresultat men vad möts jag av i stället? En grå skärm. Suck.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro