ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tidning: Gordon Ramsays porr-dvärg en bluff

Tomas Lundin · 20 Sep 2011
Uppdaterad 20 Sep 2011
"Gordon Ramsay-sexdvärg hittad i grävlingsgryt". Nyheten toppade Sunday Times. Nu pekar mycket på att den var fejk.

"Gordon Ramsay-sexdvärg hittad i grävlingsgryt". Nyheten toppade Sunday Times. Nu pekar mycket på att den var fejk.


Ibland är saker helt enkelt för otroliga för att vara sanna. Det verkar i alla fall vara fallet med Gordon Ramsays småvuxne och grävlingsätne porr-dubbelgångare.

klar

Artikellänk är kopierad

Förra veckan toppades brittiska Sunday Sport med den bisarra nyheten. En småväxt porrskådis, som spelade på sin likhet med kändiskocken Gordon Ramsay, hade hittats död i ett grävlingsgryt. Ett antal medier snappade upp nyheten, som spred sig som en löpeld genom sociala medier. Nu hävdar nyhetssajten Huffington Post att allt var en bluff – det finns ingen Gordon Ramsay-porrdvärg. Tidningen har talat med polisen i Tregarton i Wales, där porrskådisen Percy Foster ska ha försvunnit och hittats i ett grävlingsgryt. Polismannen hade inte hört talas  om dödsfallet, vilket verkar märkligt i ett samhälle med strax över 1 000 själar. Inte heller nätets databaser över porrfilmer har någon information om Percy Foster, eller om filmen "Hi-Ho- Hi-Ho, It’s Up Your Arse We Go", som pekats ut som hans genombrott. Slutligen har Huffington Post talat med en porrhistorikern Bill Margold, som borde hört talas om Foster om han funnits. Sunday Times har ett rykte om sig att tänja på sanningen, för att uttrycka sig milt. Bland annat har tidningen skrivit om ett sensationellt fynd av ett bombplan från andra världskriget. På månen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro