ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tiger blev kramad – fick ångestattack

Tomas Lundin · 3 Jul 2014
Uppdaterad 3 Jul 2014

Foto: Zoo Kiev


Mannen tog sig innanför inhägnade för att ge tigern en kram. Det slutade illa – för tigern.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i måndags som en berusad man tog sig in bland de stora kattdjuren i djurparken i Kiev, rapporterar Moscow Times, som refererar till ukrainska tv-stationen TSN. Mannen föll ihop på marken, reste sig igen och gick fram och kramade den sexåriga tigern Malysh. 

Tigern kramade tillbaka – ordentligt – och släppte först när mannen tog fram en pistol och sköt ett skott i luften. För en gångs skulle slutade en obeväpnad kontakt mellan människa och tiger med värre skada för tigern. 

– Tigern blev mer chockad än mannen, som skojade och skrattade när ambulansen förde bort honom, säger en zoo-arbetare enligt Moscow Times. 

Malysh – som betyder ”bebis” – är känsligare än vad hon ser ut och tillbringade resten av dagen hopkurad i ett hörn. 

Mannen försökte först ta sig in till en annan tiger efter att ha sagt att han älskade de stora djuren, men blev avvisad av djurskötare. Det verkar dock inte ha funnit det lämpligt att även avvisa honom från djurparken. 

Om han hade mött en annan tiger hade det nog inte slutat lika väl. Malysh är uppfödd på nappflaska och ”behandlar människor som vänner”, enligt Moscow Times.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro