ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tim Avicii” Bergling har begravts i Stockholm

Natalie Demirian · 12 Jun 2018
Uppdaterad 12 Jun 2018
Tim "Avicii" Bergling blev 28 år gammal.

Tim "Avicii" Bergling blev 28 år gammal. Foto: AP/[email protected]


Tim Avicii” Bergling begravdes i helgen på Skogskyrkogården i Stockholm. "Det var en begravningsceremoni med familjen och de närmaste vännerna", säger artistens presskontakt Ebba Lindqvist till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Tim ”Avicii” Bergling hittades död i Oman i april, 28 år gammal.

Nu har den svenska världsstjärnan begravts i Stockholm, skriver Aftonbladet.

– Det var en begravningsceremoni som ägde rum i fredags på Skogskyrkogården, med familjen och vännerna, de allra närmaste vännerna. Det är det jag kan säga, säger presskontakten Ebba Lindqvist till tidningen.

Den amerikanska entreprenören Jesse Waits, nära vän till Tim Bergling, har på Instagram lagt ut ett bildspel, där den första bilden är ett programblad med ett notsystem tryckt, där det också står ”Tim Bergling 1989 – 2018”.

I helgen hedrades också Tim Bergling på Kungliga slottet i Stockholm där hästen D’Avicii överlämnades till den beridna högvakten. Aviciis mamma Anki Lidén, pappa Klas Bergling och hans bror Anton Körberg var på plats.

– Det var jättefint, sa Anki Lidén till Expressen efteråt.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro