ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tips från coachen: Bristande motivation

Kristian Borglund · 2 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

HANDLINGSFÖRLAMAD.

Maria: Jag befinner mig nu i ett slags vakum där inget blir gjort. Jag styrs av tankar som ”bara jag flyttar dit”, ”bara jag får det jobbet”, ”bara jag tjänar si och så mycket” och så vidare. Hur ska jag komma vidare?

Carina: Vad är det som hindrar dig från att komma vidare?

Maria: Det största hindret för mig är paniken över att jag inte lever det liv jag vet att jag kan leva. Den paniken lamslår mig fullständigt i perioder.

Carina: Du har alla möjligheter att skapa dig ett liv så som du vill ha det, att vara den person du vill vara och att leva det liv du vill leva. Så vad är det du vill skörda?

Maria: Jag vill uträtta något och vet att jag behöver komma i gång med att sätta upp mål och delmål och strukturera vägen framåt, men inget händer.

Carina: I alla yrken uträttar man och bidrar med olika saker. Vad menar du med att uträtta?

Maria: Lämna ett avtryck. Jag vill att yrket ska ge mening. Men samtidigt vill jag inte kasta mig ut i något helt nytt igen. Jag vill förvalta mina tidigare erfarenheter och utbildning.

Carina: Kan du lista några yrken/företag som arbetar med sådant där man ”lämnar avtryck” så som du beskriver, där sysslorna bidrar med mening?

klar

Artikellänk är kopierad

Kristian Borglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro