ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tittare söker bonde

Louise Jacobson · 29 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
KLICKA FÖR STÖRRE GRAFIK 

KLICKA FÖR STÖRRE GRAFIK 


klar

Artikellänk är kopierad

På onsdag väljer bönderna ut de fyra som får flytta hem till gården. Men det är inte hela världen om de väljer fel. Tittarna står på kö för att dejta Sveriges mest kända lantbrukare.Ömhetsbetygelserna dröser in i böndernas gästböcker på TV4.se, se ovan, och med vanlig post. – Bönderna väcker otroligt mycket känslor. Jag tror framförallt det beror på att de är väldigt älskvärda personer. – Sedan bär de på en äkta längtan efter kärlek och det är attraktivt, säger Cathrine Wiernik, exekutiv producent för ”Bonde söker fru”

Hanna och Per är favoriter enligt de som sköter programmets sajt.

I onsdagens avsnitt ska bönderna, efter en heldag med sina sex dejter, välja ut de fyra som får följa med och bo på gården i en vecka. I Peter Gustafsons gäng fälls det tårar då alla hunnit bli goda vänner. – Jag har inte ångrat mitt val en sekund, säger bonden själv.

Skulle någon bonde mot förmodan bli utan ”fru” kommer tittarnas kärleksbrev till pass.– Tittarna får avvakta och se hur det går för bönderna i serien. Sedan kan de givetvis höra av sig till oss så vidarebefordrar vi deras kontaktuppgifter, säger Cathrine Wiernik.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro