ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tittarna röstade ut Felicia ur Idol”

Arne Wirén · 18 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag har en liten småkänsla av att det är jag som åker ut, sa Felicia Brandström. Och två minuter senare kom beskedet med bara ett par omgångar kvar fick hon lämna ”Idol”. Kvar är bara killar Markus, Erik och Johan.
– Jag har en liten småkänsla av att det är jag som åker ut, sa Felicia Brandström. Och två minuter senare kom beskedet med bara ett par omgångar kvar fick hon lämna ”Idol”. Kvar är bara killar Markus, Erik och Johan.Foto: Poppe Linge/HPG

INGA TJEJER KVAR. Så var de bara tre. Med kärlek som kvällens tema åkte oväntat den sista tjejen ut ur ”Idol”.– Det känns helt okej, sa Felicia Brandström om att få lämna tävlingen så snöpligt nära slutet.– Jag är nöjd med hela resan, sa hon. Jag har lärt mig så otroligt mycket.Redan innan beskedet kom hade hon en svag känsla av att det skulle bli just hon som åkte ut. Annars lutade det länge åt att det skulle bli Johan Larsson. Han imponerade inte vare sig med Cyndi Laupers ”Time after time” eller Rihannas ”Unfaithful”. – Sura toner, tyckte Peter Swartling.Erik Segerstedt framstod som starkast av de fyra.– Stabilt och med känsla, tyckte juryn om hans ”If I used to love you” av David Lemma. När han i andra omgången sjöng Bon Jovis ”Bed of roses” var det inte längre något snack.– Du är bäst i kväll, sa Daniel Breitholtz.Även Markus Fagervall ägde scenen. Han öppnade med känsla i Chris de Burgh’s klassiker ”Lady in red”, och efter REM’s ”Everybody hurts” hyllades han som magisk av juryn och det verkade solklart; den grabben kan ”Idol” bara inte vara utan, inte ännu i alla fall.

klar

Artikellänk är kopierad

Arne Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro