ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tjäna pengar på din bostad på nätet

Nathalie C. Andersson · 13 Maj 2012
Uppdaterad 13 Maj 2012
På Wimdu kan du hyra ut din lägenhet eller spana in andras lägenheter i... 

På Wimdu kan du hyra ut din lägenhet eller spana in andras lägenheter i... 


På sajten Wimdu kan du hitta bostäder i utlandet att hyra kortare perioder. Eller hyra ut din egen bostad – och tjäna pengar.

klar

Artikellänk är kopierad

London...
London...
Paris...
Paris...
New York...
New York...
...eller Barcelona?
...eller Barcelona?

Nu lanserar Metro ett samarbete med bostadsuthyrningssajten Wimdu. På sajten kan man hitta privata bostäder både i Sverige och i andra länder som man kan hyra för kortare tider. Det finns alltifrån billigare rum till lyxiga lägenheter runt om i hela världen. Det går även att hyra ut sin egen lägenhet till turister.

– Vi har inlett det här samarbetet i syfte att hjälpa Wimdu hitta fler hem i Sverige som de kan hyra ut. Dessutom är detta en tjänst som vi tror passar våra läsare, säger Andreas Ohlson vd för Metro Sverige.

Att hyra ut eller hyra en privat bostad på semestern blir allt trendigare, skrev Metro för en månad sedan. Genom att bo i lokala lägenheter kan man komma närmare den inhemska kulturen och få tips om bra ställen att se. Och att hyra ut sin egen lägenhet kan vara ett sätt att lära känna andra turister, och att tjäna pengar.

– Det här är ett fenomen som växer över hela världen och nu även har nått Sverige. Det finns många människor som bor i trevliga hem som är potentiella guldgruvor, säger Andreas Ohlson.

klar

Artikellänk är kopierad

Nathalie C. Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro