ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tjerna: Vi klarar oss utan Boateng

Daniel Sjöberg/fotbolldirekt.com · 20 Jul 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Dereck Boateng har försvunnit. Nu ska AIK:s lagkapten Daniel Tjernström påbörja ett nytt samarbete med Dulee Johnson på det svartgula mittfältet. – Vi kommer att klara oss bra utan Dereck också, det är jag säker på, säger han.

Mycket av Dereck Boatengs framgång de senaste ett och ett halvt åren kommer sig av Daniel Tjernströms insats. Den ständigt löpande mittfältaren har varit den perfekta partnern för den tekniske ghananen med det trippande steget. Själv vill dock inte Tjernström ta åt sig någon ära. – Jag har inte tänkt på det på det sättet. Det har fungerat bra med Dereck, säger han till FotbollDirekt.

Lagkaptenen förstår att mittfältskollegan tar chansen och flyttar. – Vi kommer att sakna honom. Men det är väl sådant som alla fotbollsspelare drömmer om. Nu blir Daniel Tjernströms nya partner troligen Dulee Johnson. •• Är det stor skillnad på att spela med Dulee jämfört med Derek? – Svår fråga. De är lite olika, men jag tycker att det fungerar bra med båda. De är båda tekniska spelare som gillar att gå ner och hämta bollen.

Tjernström är övertygad om att AIK kommer att klara sig bra även utan Boateng. – Vi ska givetvis inte stå och falla med en spelare. Det vore förskräckligt om det var så. Vi har bara spelat tio omgångar och ingen vet vad som kommer att hända, men jag tror på AIK.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Sjöberg/fotbolldirekt.com
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro