ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tji fick ni, meteorologer

Josefin Michanek · 27 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Det var många som passade på att ta årets första dopp i det fina vädret i Stockholm i går. Norskorna Cilje Lindgaard och Catrine Thoen var två av dem som badade i Smedsuddsbadet.

Det var många som passade på att ta årets första dopp i det fina vädret i Stockholm i går. Norskorna Cilje Lindgaard och Catrine Thoen var två av dem som badade i Smedsuddsbadet. Foto: Johan Nilsson/Scanpix


Kanonväder i helgen – men regn i dag

klar

Artikellänk är kopierad

VÄDER Gårdagen bjöd på kanonväder. Runt om i huvudstaden njöt stockholmarna av 22-gradig värme och många passade på att inleda badsäsongen. Trots att SMHI hade förutspått regn och rusk var inte en enda droppe regn i sikte under dagen.Hur kunde ni ha så fel? – Ja, ibland blir det tokigt och tyvärr har det varit mycket fel den sista tiden. Det blir lätt så när det är så här på gränsen mellan varm och kall luft, säger Eva Brokhöj, meteorolog på SMHI. För den som vågar lita på de fortsatta prognoserna är det paraply som gäller i dag. Regnskurar och mellan 10 och 15 grader är att vänta enligt SMHI.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Michanek
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro