ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tjuv stal bil – lämnade kvar cykel och kärra

JENNI KARLSSON · 8 Apr 2016
Uppdaterad 8 Apr 2016
När tjuven stal bilen så lämnade han en bytesgåva – en röd cykel med tillhörande kärra.

När tjuven stal bilen så lämnade han en bytesgåva – en röd cykel med tillhörande kärra. Foto: Alamy


Under torsdagen fick en man i Östergötland en riktig chock när han skulle åka hemifrån. Hans bil som stått på gårdsplanen var borta, och kvarlämnat var ett cykelekipage, skriver Corren.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i Järstad i Östergötland som en man lämnade kvar nyckeln i bilens tändningslås när han snabbt skulle in i sitt hus och hämta något. Runt omkring finns inte någon bebyggelse och därför lämnade mannen kvar nyckeln, men när han sedan kom ut igen hade något märkligt hänt. Bilen var borta och kvar på platsen fanns istället en röd damcykel med tillhörande kärra, rapporterar Corren.

– Bilägaren sätter det i samband med att den misstänkte troligtvis har kommit på damcykeln och bytt ut den mot hans bil, säger Mikael Franzén, förundersökningsledare vid polisen i Mjölby, till Corren.

►LÄS MER: Tjuven togs med händerna i kakburken

Det är dock ingen byteshandel det handlar om enligt polisen. De misstänker att även cykelekipaget är stulet och bilstölden rubriceras som tillgrepp av fortskaffningsmedel.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro