ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Toasex fotades i smyg

Nadia Bhere · 10 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

FILMADE. Toalettsexet fotades i smyg. Nu åtalas en 18-årig Malmötjej misstänkt för förtal efter att ha spridit kränkande bilder på två klasskompisar via mobiltelefon och internet. Det heta kärleksmötet utspelade sig en sen novemberkväll i fjor när några gymnasieungdomar festade på en restaurang i centrala Malmö. Stundens hetta tycks ha tagit över när två av dem tog sin tillflykt till toaletten där de låste in sig för intimt umgänge.

Men utan att de märkte det blev de fotade med en mobiltelefon av en klasskompis som befann sig i toalettbåset bredvid. Bilderna fick sedan ett eget liv när de kort därefter spreds bland kompisar via MMS och MSN.Enligt åtalet känner den drabbade kvinnan sig mycket kränkt och förnedrad av det inträffade och stämmer därför sin jämnåriga kamrat. Nu kräver hon 5000 kronor i skadestånd. Kammaråklagare Jörgen Larsson har bestämt att driva målet som en tydlig markering.– Det är på sin plats med ett åtal om ungdomars slarviga hantering av mobiltelefoner. I dag är det allt för lätt att sprida information som får stora konsekvenser för den enskilde genom ett knapptryck, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Nadia Bhere
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro