ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tog selfie i stulen klänning – greps av polisen

Fredrik Tideman · 20 Jul 2014
Uppdaterad 20 Jul 2014
Danielle Saxton la ut bilder på sig själv i den stulna klänningen – sedan dröjde det inte länge innan hon greps av polisen.

Danielle Saxton la ut bilder på sig själv i den stulna klänningen – sedan dröjde det inte länge innan hon greps av polisen. Foto: Skärmdump/WSILTV3


Att ta en selfie i ett stulet klädesplagg och lägga upp på Facebook är en dålig idé – det fick en kvinna i USA erfara när hon greps av polisen med en stulen klänning.

klar

Artikellänk är kopierad

Danielle Saxton i Illionios greps bara några timmar efter att hon stal en klänning och flera andra saker från en klädaffär. Då hade hon lagt upp bilder på sig själv i klänningen på Facebook, skriver ABC:s lokala nyhetsstation.

– Hon stal en väldigt speciell leopardmönstrad klänning, säger Kert Williams, en av ägarna till klädaffären.

Han kollade på övervakningskameran och postade ett inlägg om stölden på Facebook, sedan tog det inte lång tid innan flera användare som även hade sett Saxtons bilder lade ihop två och två.

– Vi kunde identifiera vem det var med hjälp av Facebook, och med hjälp av bakgrunden på bilderna kunde vi se var hon var, säger polisen Shawn Talluto.

Talluto säger också att Saxton hade kläderna i händerna när polisen kom fram.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro