ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tokjämt i Metro Music Challenge

Anneli Wikström · 24 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Music Challenge är en succé. Hela 16 000 har redan röstat på sin favorit bland de tre finalisterna. – Men det finns ännu ingen given vinnare, säger juryns Jake Schulze. Den 5 maj ska en vinnare utses i Metro Music Challenge och snart inleds slutspurten i omröstningen. De tre finalisterna gör allt för att fiska röster och hittills har faktiskt hela 16 000 sagt sitt. – Det är hur kul som helst. Och det är väldigt jämnt i röstningen. Det är ingen som leder stort och vad som helst kan därför hända. Det räcker med att någon är med i TV4:s morgonsoffa för att den personen ska få 10 000 röster extra, säger jurymedlemmen Jake Schulze till metro.se.

De tre finalisterna, Royal Republic, Joakim och Joel och Erik Hassle, har intervjuats i radio, deras låtar spelas i andra medier och gensvaret från allmänheten är enormt. 34 000 har lyssnat på deras låtar på tävlingens hemsida. – Oavsett hur det går känner sig alla tre tävlanden som vinnare. Alla är redan på väg att nå framgång. Från vår topplista sitter redan hälften i förhandlingar med skivbolag, säger Jake Schulze.

Den 6 maj avslöjas vinnaren i Metro Music Challenge vid en stor fest på Sturecompagniet i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro