ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tom Cruise: Jag har inte övergett Suri

Anneli Sandberg · 6 Nov 2013
Uppdaterad 6 Nov 2013

Skådespelaren Tom Cruise stämmer två veckotidningar som påstått att han övergett sin dotter Suri efter skilsmässan från Katie Holmes. Skriver själv om deras relation.

klar

Artikellänk är kopierad

I ett långt dokument i stämningsansökan skriver Tom Cruise själv och ger tidningarna ”Life & style” och ”In touch” svar på tal. De skrev att Tom övergav Suri efter skilsmässan från Katie Holmes i juni 2012 och stjärnan stämmer dem nu på 50 miljoner dollar.

”Jag har inte på något sätt tagit bort Suri ur mitt liv, inte fysiskt, inte psykiskt, känslomässigt, ekonomiskt eller på annat sätt”, skriver Tom Cruise.

Enligt TMZ berättar skådespelaren i detalj hur gånger han träffade Suri månaderna efter skilsmässan.

”Till och med då jag jobbade utomlands och inte kunde träffa Suri personligen så var vi, och är, extremt nära varandra”.

TMZ skriver vidare att Tom berättar i dokumenten att han mailar med Katie Holmes så ofta han kan och menar att han konstant är närvarande i dotterns liv.

”Jag är säker på att min dotter saknar mig när jag inte är där med henne, så som jag saknar henne, men hon är ett väldigt lyckligt barn och vi har en bra relation och glada telefonsamtal”.

Suri med sin mamma Katie Holmes.
Suri med sin mamma Katie Holmes.Foto: Alloverpress
klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro