ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tommie X är stylisten som skapar gatutrender

metro · 11 Apr 2014
Uppdaterad 12 Apr 2014

Tommie X är den inflytelserika stylisten som jobbar med flera av Sveriges coolaste artister. – Jag märker att det jag tar fram till Rebecca & Fiona får genomslagskraft, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Tommie X har jobbat med en lång rad svenska artister. Framöver skulle han gärna styla Yohio. – Han har en sjysst stil men det vore intressant att se hur det skulle bli om han slog sig fri från den japanska stilen, säger han. Här berättar han om fem artister han jobbat med.
Tommie X har jobbat med en lång rad svenska artister. Framöver skulle han gärna styla Yohio. – Han har en sjysst stil men det vore intressant att se hur det skulle bli om han slog sig fri från den japanska stilen, säger han. Här berättar han om fem artister han jobbat med.Foto: Jasmin Storch
Rebecca & Fiona – Precis som i deras roll som producenter har de blivit säkrare i sin stil. De vågar testa allt möjligt och har en ”don’t care”-attityd.
Rebecca & Fiona – Precis som i deras roll som producenter har de blivit säkrare i sin stil. De vågar testa allt möjligt och har en ”don’t care”-attityd.
Little Jinder – Hon är väldigt medveten om vad hon gör, på ett skönt sätt. Vi delar samma vision, att man vill något mer än att bara sjunga en låt och se söt ut. Jag har stylat henne till tre musikvideor.
Little Jinder – Hon är väldigt medveten om vad hon gör, på ett skönt sätt. Vi delar samma vision, att man vill något mer än att bara sjunga en låt och se söt ut. Jag har stylat henne till tre musikvideor.Foto: Youtube
Ola Svensson – Jag stylade honom till musikvideon till låten ”Tonight I’m yours”. Det var ett tillfälligt samarbete och det var roligt att få styla honom till en sexig tennisspelare med långt hår.
Ola Svensson – Jag stylade honom till musikvideon till låten ”Tonight I’m yours”. Det var ett tillfälligt samarbete och det var roligt att få styla honom till en sexig tennisspelare med långt hår.Foto: Youtube
Zara Larsson – Jag var med och stylade henne till videon ”Under my shades” och till pressbilder. Det var ett mer kommersiellt uppdrag men roligt att jobba med Zara.
Zara Larsson – Jag var med och stylade henne till videon ”Under my shades” och till pressbilder. Det var ett mer kommersiellt uppdrag men roligt att jobba med Zara.Foto: Youtube
VAZ – vå systrar som gör voodoopop. Jag gjorde deras första musikvideo ”Miss Frost”. Det var jättekul och jag tror att de fortfarande står inför sitt stora genombrott.
VAZ – vå systrar som gör voodoopop. Jag gjorde deras första musikvideo ”Miss Frost”. Det var jättekul och jag tror att de fortfarande står inför sitt stora genombrott.Foto: Vazofficial.com
klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro