ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tommy Körberg har blivit pappa

Anneli Wikström · 17 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Tommy Körberg har blivit pappa för tredje gången. Efter två pojkar blev det en flicka. I lördags föddes lilla Elvira på Södersjukhuset i Stockholm. Pappa Tommy Körberg, 60, var väldigt stolt över sin fru Anne-Charlotte, 38, efter den tolv timmar långa förlossningen. – Jag vet inte vad det är med mina barn men ingen vill komma ut. Jag var med under hela förlossningen och sympatikrystade för att hjälpa min fru. Herregud, vi killar ska inte prata om smärta, jag beundrar alla kvinnor som föder barn. Men till slut kom hon äntligen ut med hjälp av en sugklocka, säger Tommy Körberg till Aftonbladet.

Sångaren Tommy Körberg har sedan tidigare två barn, sönerna Anton, 31, och Erlend, 12. Och nu kom alltså första flickan.

Tommy, som varit gift med Anne-Charlotte sedan i juli 2007, är aktuell i uppsättningen av ”My fair lady”. I sommar ska han även vara med i den nya säsongen av ”Stjärnorna på slottet”.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro