ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tompa

Stockholm hannah sjostrom · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

När Metro träffade Tom Cruise för att intervjua honom om "Mission: Impossible 3" pratade han för en gångs skull om filmen i stället för att berätta allt om sin flickvän och blivande fru Katie Holmes och deras nyfödda dotter Suri.

Vad gör den här uppföljaren så speciell? – Jag ville göra den mer personlig. Jag minns när jag var liten och brukade klippa gräs och gräva diken så att jag skulle tjäna ihop pengar till att gå och se de filmer jag gillade flera gånger. Jag tänkte på möjligheten att ge publiken en sommarupplevelse.

Hur var det att som producent lämna över tyglarna till någon som aldrig tidigare har regisserat en film? - Vi snackar om J.J. Abrams. Jag sa "Det finns inga restriktioner. Jag vill veta vad du tänker göra med det här. Jag tror på dig som filmmakare".

Var du mycket inblandad i inspelningen som producent? - Jag ville att J.J. Abrams skulle regissera filmen. Jag jobbar med folk jag respekterar, jag förväntar mig att de gör sina jobb och att jag gör mitt. Som producent ska jag hjälpa till när det behövs, men ingen gör en film på egen hand, det är ett samarbete.

Hur kommer det sig att Michelle Monaghan spelar din fru? - Jag träffade henne när vi filmade "Världarnas krig". Hon är en underbar, talangfull skådespelare och man vill vara i närheten av henne.

Varför valde du Philip Seymour Hoffman för skurkrollen? - Se på hans spännvidd, från rollen som sjuksköterska i "Magnolia" till... se på alla hans roller. Han är en av de stora amerikanska skådespelarna. Här spelar han en bov som är en riktigt ond kille. Det var verkligen roligt att spela mot honom.

KAM WILLIAMS/METRO USA

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro