ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Top Model-finalisten: Min bild var för sexig

Emma Björkman · 19 Mar 2013
Uppdaterad 19 Mar 2013
Top Model-finalisten: Min bild var för sexig Shams Ben-Mannana och Josefin Gustafsson var nervösa när de väntade på att juryn skulle ge sin dom. – Man ville inte åka ut när man var så pass nära. Eftersom de säger något positivt och negativt om varje persons bild vet man aldrig vad de tycker egentligen, säger Josefin Gustafsson.

Top Model-finalisten: Min bild var för sexig Shams Ben-Mannana och Josefin Gustafsson var nervösa när de väntade på att juryn skulle ge sin dom. – Man ville inte åka ut när man var så pass nära. Eftersom de säger något positivt och negativt om varje persons bild vet man aldrig vad de tycker egentligen, säger Josefin Gustafsson. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Från början var de tio som tävlade om att bli modeller. Nu är Josefin Gustafsson och Shams Ben-Mannana i final. – I den här tävlingen vet man aldrig hur det ska gå, säger Josefin Gustafsson.

I gårdagens avsnitt av ”Top model Sverige” återstod Josefin Gustafsson, 21, Shams Ben-Mannana, 17, och Pamela Olivera, 17, som utmanades i en fotografering med en leopard.

– Jag tyckte att den var riktigt vacker men jag var rädd för att något skulle hända, säger Shams Ben-Mannana.

När juryn hade överlagt stod det klart att Josefin Gustafsson från Umeå hade den bästa bilden och var den första att gå till final.

– Jag trodde inte att jag skulle gå till final. De tyckte att min bild var för sexig så jag trodde verkligen inte att jag skulle ha den bästa bilden, säger Josefin Gustafsson.

Shams Ben-Mannana från Malmö var den andra och sista deltagaren som gick till final. Även hon chockades över att juryn valt henne.

– Jag tjafsade med dem när de bedömde min bild och de tyckte att jag hade attityd så jag trodde att jag skulle åka hem, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro