ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Top model" som roman

Caroline Engvall · 30 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Elisabeth Andersson skriver böcker för dem som vill bli roade. 

Elisabeth Andersson skriver böcker för dem som vill bli roade.  Foto: Klara Leo


Elisabeth Andersson skriver om modeller

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där Elisabeth Andersson, pocketaktuell med ”Här och nu” ...

Varför ska man läsa din bok?

– För att få en underhållande och spännande roman om kvinnor i modebranschen som bland annat är inspirerad av ”Top model”, mitt favoritprogram på tv. Romanen handlar om att livet inte alltid går enligt planerna men att det kan bli väldigt bra ändå.

Vem ska läsa din bok?

– Kvinnor som vill bli underhållna, koppla av och känna igen sig själva i sådant som kan hända i både kärlekslivet och karriären.

Vad läser du själv just nu?

– ”Är det någon där?” av Marian Keyes. Den är otroligt underhållande och intressant.

Vad har du annars på gång just nu?

– Jag ska ha lite semester i vår faluröda stuga i skogen och sedan börja skriva på min tredje roman i min trilogi.

Pocketnytt

”Mitt Iran” Shirin Ebadi (Pocketförlaget)Är du lite trött på att bo i Sverige? Läs då fredpristagaren Shirin Ebadis ”Mitt Iran”. I romanen berättar hon, som landets första kvinnliga domare, om förtryck, politisk förföljelse och mordförsök – samtidigt som hon aldrig har gett upp kampen för det hon trott på. Det gör henne till en av vår tids mest spännande kvinnor.

”Här och nu” Elisabeth Andersson(Pocketförlaget)”Här och nu” är den andra delen i trilogin om väninnorna och cheferna Sofie, Maria och Katarina. Den här gången är Sofie, den ständiga planeraren, huvudperson. Plötsligt spricker allt hon planerat för sitt privat- och yrkesliv och hon får börja om från början. Kul i en outnyttjad bokgenre om chica kvinnliga chefer. Elisabeth Andersson är en svensk Marian Keyes!

”Blogg 2005–2007” Linda Skugge (Pocketförlaget)Ingen kan protestera mot att Linda Skugge är en av Sveriges mest uppmärksammade skribenter. Få finfolk säger sig följa hennes blogg – men alla vet vad den innehåller. Linda Skugge är en digital skvallertidning med radhusliv i fokus. ”Blogg 2005–2007” är ett ”hemma hos” i bokform, ett tidsdokument och en bredvid-bok att ta till lite nu och då när Skugge-abstinensen blir för stor.

”Den som vässar vargars tänder” Carina Rydberg(Bonnier Pocket)Tvillingarna Jannis och Sonya har drabbats av en uppväxt präglad av övergrepp. Det får dem själva att skapa egen ondska, obarmhärtiga mot omvärlden. Och Carina Rydbergs allra starkaste sida är just detta: grymma skildringar av människornas svartaste inombordshål. För alla som känner för att svärta ner sommaren lite.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro