ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Toppchef sålde tonårsflickor

metro · 23 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Hit till parkeringen på Solvalla erkänner en sexköpare att han åkt med en tjej för att ”umgås lite”. Bilen på bilden har inget med händelsen att göra.

Hit till parkeringen på Solvalla erkänner en sexköpare att han åkt med en tjej för att ”umgås lite”. Bilen på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: Fredrik Persson/Scanpix


Kunderna bokade flickor för gangbangs”

klar

Artikellänk är kopierad

En 40-årig chef inom en stor svensk koncern har åtalats för grovt koppleri. Affärsområdeschefen pekas ut som huvudman i en svensk bordellhärva där nio skolflickor tvingats till våldsamma sexlekar under tre år.– Vi är månader efter gripandet fortfarande chockade. Han var en av de hårdast arbetande cheferna vi hade, säger koncernchefen.Flickorna, från Stockholm och södra Sverige, övertalades  till allt från oralsex till våldsamma ”gangbangs” där flera män bokat samma tonårstjej. På hotell eller i kundens personbil. – Jag plockade upp henne där hon bodde och därefter umgicks vi lite i bilen vid Solvallaparkeringen. Sedan  direkt tillbaka till jobbet, berättar en åtalad sexköpare från västra Stockholm.Den 40-årige huvudmannen bedrev koppleriverksamhet i Jönköping, Stockholm och Malmö sedan 2006 innan han greps i bolagets lägenhet i Stockholm den 11 november i fjol. Via en sexchatsida sköttes allt.Åklagare Sara Lindkvist har förutom affärsområdeschefen även åtalat tre av sexköparna i Solna tingsrätt. Den häktade 40-åringen har gjort vissa erkännanden.     john lindblom    [email protected]

Fotograferade när kunden våldtog

Under ”gangbang”-träffen på hotellrummet sa tonårsflickan plötsligt stopp till en av männen. Men kunden fortsatte och jagas nu för våldtäkt efter att ha tvingat sig till samlag och andra sexövningar med grovt våld.– Vi hoppas fortfarande på ett gripande, säger Jonas Trolle, förundersökningsledare vid Stockholmspolisen. Våldtäkten på Stockholmshotellet ägde rum den 19 mars 2008. Den 40-årige huvudmannen och affärsområdeschefen har även åtalats för medhjälp till den påstådda våldtäkten då han själv var närvarande. Under övergreppet tog 40-åringen bilder. Efteråt gav han flickan utlovad ersättning.Den åtalade 40-årige huvudmannen lockade till sig många våldsamma sexkunder.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro