ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Total avslappning med närhet till allt på Residencial Gala

Metro · 6 Maj 2019
Uppdaterad 20 Maj 2019

Söker du efter en plats där du kan koppla av och bara vara dig själv, utan att behöva stressa och tänka på vardagliga ting? Då är Residencial Gala, på Orihuela-kusten i Spanien, bostadsområdet för just dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Golf, shopping eller sol och bad – oavsett vilken aktivitet du föredrar för att återhämta dig är TM Real Estate Groups nya bostadsområde Residencial Gala den perfekta platsen för att njuta av medelhavskusten i totalt lugn. På bara en timme tar du dig hit från flygplatsen i Alicante och här kan du glömma alla måsten, till exempel genom att ta en runda på någon av de tre golfbanorna i närheten. Är en shoppingrunda mer din stil finns det populära shoppingcentret Zenia Boulevard inom räckhåll – och givetvis är det heller inte långt till stränderna Playa Flamenca och La Zenia.

Från soldäcken som tillhör takvåningarna har du en magisk utsikt över Medelhavet och omgivningarna.
Från soldäcken som tillhör takvåningarna har du en magisk utsikt över Medelhavet och omgivningarna.

Alla lägenheterna på Residencial Gala har två eller tre sovrum och är utrustade med kvadratiska terrasser för att ge dig största möjliga avskildhet. Bostäderna på markplan sticker ut lite extra, då du utöver terrassen också huserar över en egen tillhörande trädgård. Väljer du istället att bosätta dig högst upp i huset kan du inte bara skryta med en stor terrass, utan också ett soldäck med en utomhuslounge där du blickar ut över kusten.

Alla lägenheterna har förinstallerad aircondition och under kyligare dagar kan du njuta av golvvärmen i badrummen. Andra bekvämligheter i bostadsområdet är förråd, parkeringsplatser och cykelförvaring, för att bara nämna några.

Från Residencial Gala tar du dig till stranden och Medelhavet utan större ansträngning, men om du föredrar att spendera dagen på området har du både två pooler, två jacuzzis och flera grönområden där du kan njuta av det varma klimatet. Det spelar ingen roll om du helst ser dig omkring eller njuter av hemmets lugna vrå – det finns en plats för dig på Residencial Gala.

Läs mer om Residencial Gala här. 

Här hittar du fler av TM Real Estate Groups bostäder på spanska Costa Blanca.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro