ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Träffa stjärnorna från Twilight”

Emma Björkman · 9 Okt 2011
Uppdaterad 11 Okt 2011
Den 28 oktober har du chans att få ett exklusivt möte med Ashley Greene och Robert Pattinson.

Den 28 oktober har du chans att få ett exklusivt möte med Ashley Greene och Robert Pattinson. Foto: All Over Press


Tävla med Metro och vinn en träff med Robert Pattinson och Ashley Greene. Den 28 oktober kommer Twilight”-stjärnorna till Stockholm. Förra årets vinnare om sin dag med Kristen Stewart och Taylor Lautner.

klar

Artikellänk är kopierad

Det är bara 18 dagar kvar till Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, besöker Stockholm inför den fjärde ”Twilight”-filmen ”Breaking dawn – part 1” som har premiär den 16 november. Nu drar Metro igång en tävling där en vinnare har chansen att få träffa stjärnorna fredagen den 28 oktober. All information om hur tävlingen går till finns på metro.se/twilight.  Det är inte första gången Metro ordnar en tävling för att ge ”Twilight”-fans möjligheten att få träffa sina idoler. Senast var förra året i juni när Kristen Stewart, 21, och Taylor Lautner, 19, besökte Stockholm inför premiären av den tredje ”Twilight”-filmen ”Eclipse”. Vinnaren Josefine Sandqvist, 17, fick delta på presskonferensen för Metros räkning och träffa Taylor Lautner och Kristen Stewart på ett fanevent på Hovet. – Det var väldigt overkligt och det tog lång tid efteråt innan jag förstod att det verkligen hade hänt, säger Josefine Sandqvist. Hon tycker att det är bra att Metro har en ny ”Twilight”-tävling i år. – Då har alla chans att vara med om samma sak som jag var med om då. Jag kommer att delta i den här tävlingen också – Robert Pattinson verkar vara så rolig i verkligheten. För att vinna årets tävling ska man bland annat motivera varför man ska få träffa stjärnorna. – Mitt bästa tips är att man ska försöka komma på något nytt och inte härma något man har läst tidigare, säger Josefine Sandqvist.KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro