ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trafikstockning sedan snigellast vält på motorvägen

Matilda Bjerlöw · 8 Nov 2012
Uppdaterad 8 Nov 2012
Lilla snigel akta dig... Tusentals sniglar (dock inte samma sort som på bilden) välte ut på motorvägen i morse. 

Lilla snigel akta dig... Tusentals sniglar (dock inte samma sort som på bilden) välte ut på motorvägen i morse.  Foto: Valentina Petrova/Scanpix


Ordet snigelfart har nu fått en ny innebörd för tusentals amerikanska trafikanter. En lastbil fullastad med sniglar välte i morse på motorvägen – och stoppade upp trafiken i sju timmar.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på den vältrafikerade I-95 i Maine som den ovanliga olyckan inträffade. Tidigt på torsdagsmorgonen voltade lastbilen och blev liggande tvärs över vägbanan. 

Chauffören fördes till sjukhus, men hans skador är inte livshotande. 

Lasten, en enorm mängd sniglar, spreds ut över vägen, till de morgonpigga bilisternas förfäran.

Turligt nog för dem var de små djuren djupfrysta. Och av den delikatesstämplade sorten "bulots", många fransmäns favoritförrätt.

I hela sju timmar sniglade trafiken sig fram, enligt amerikanska medier. Motorvägen behövde nämligen en rejäl storstädning.

Och det här är inte det enda konstiga som har spillt ut på vägar runtom i världen. Andra uppmärksammade laster är bland annat koblod, ruttna korvar och kokain. Spana in bildspelet här.

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro