ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Trainee - bra väg till toppjobbet

Ingrid Arinell · 26 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

För 27-åriga Anna Barrner innebar traineeprogrammet på Unilever en ordentlig start på karriären.

Hon blev erbjuden en spännande position direkt efter avslutat traineeår. I dag arbetar hon som kundansvarig med chefspositioner i sikte. När Anna Barrner höll på att avsluta sina studier på Handelshögskolan i Stockholm sökte hon sig till Unilevers traineeprogram, lockad av möjligheten att prova på flera olika tjänster.Hon började jobba på marknadssidan, men det var försäljningsjobbet hon fastnade för. – Pressen att behöva uppnå ett visst resultat varje dag triggar mig, säger hon.

Att vara trainee är ungefär som att ha en vanlig tjänst, men med mer coaching, förklarar Anna Barrner. Och under året fick hon möjlighet att besöka företagets huvudkontor i Rotterdam. Efter avslutat traineeår fick Anna jobb som kundförsäljare på Unilever med ansvar för kundkontakt och försäljning.- Om vi till exempel ska lansera en ny glass så presenterar jag den för kunden och föreslår kampanjerbjudanden.

Anna Barrner ser traineeåret som en bra start på karriären. – När man får en traineeplats innebär det att företaget ser potential hos en – men det är upp till en själv att visa vad man går för. Jag hoppas på en internationell karriär. På flera års sikt lockar det att jobba som marknadsdirektör eller försäljningsdirektör.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro