ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Träna tillsammans med Metro och Sats inför vårens tuffaste lopp

Anneli Wikström · 20 Mar 2018
Uppdaterad 20 Apr 2018
Nu kan du träna inför Tough viking.

Nu kan du träna inför Tough viking. Foto: Herman Caroan


No more bad days är till för alla - nybörjare som träningsfantaster, och erbjuder bästa möjliga förberedelser inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking i maj.

klar

Artikellänk är kopierad

Du behöver inte vara svinsnabb eller svinstark! Metros koncept No more bad days är till för alla – nybörjare som träningsfantaster, och erbjuder bästa möjliga förberedelser inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking i maj. Passet är kostnadsfritt och du behöver varken vara medlem på SATS eller ha startnummer till något lopp. Det viktigaste är att vi ska ha kul tillsammans! Torsdagen den 22 mars kör vi en ”Mega uppladdningsklass” inför Tough Viking den 12 maj 2018. Vi kommer hålla träningstillfällen tillsammans med Sats och Tough Viking under 6 tillfällen i vår. Allt för att ladda upp för vårens tuffaste och roligaste lopp Tough Viking!

Träningtillfällen: Varje torsdag 18.30 med start den 22/3 tom den 3/5. Samling SATS Regeringsgatan kl. 18:30 (ombytta och klara för att springa/jogga till Djurgården. Passet är utomhus och inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och avslutningsvis några pulshöjande övningar. Alla kan vara med!

Läser in…

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro