ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Träna tillsammans med Metro

Anneli Wikström · 31 Mar 2017
Uppdaterad 31 Mar 2017
Många glada samlades och tränade tillsammans i torsdags.

Många glada samlades och tränade tillsammans i torsdags. Foto: Herman Caroan


Nästan 150 personer trotsade kyla och snöfall och slöt upp och tränade tillsammans med No more bad days i Stockholm i torsdags.

klar

Artikellänk är kopierad

Metros koncept NO MORE BAD DAYS är till för alla – nybörjare som träningsfantaster, och erbjuder bästa möjliga förberedelser inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking. Passen är kostnadsfria och du behöver varken vara medlem på SATS eller ha startnummer till något lopp. Det viktigaste är att vi ska ha kul tillsammans!

Passen är uppdelade på 8 stycken träningstillfällen utomhus på Djurgården i Stockholm och 6 stycken i Slottsskogen i Göteborg. Passen inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och avslutningsvis några pulshöjande övningar. Alla kan vara med!

StockholmNästa pass är den 6 april kl. 18.30 på SATS Regeringsgatan och därefter varje torsdag fram till loppet på Stadion den 13 maj. Instruktörerna är Simon Carlfjord och Amalie Hansen.

GöteborgNästa pass är den 3 april kl. 17.30 på SATS Masthugget och därefter varje måndag fram till loppet vid Slottsskogen den 22 april. Instruktören är Matthias Wilhelmsson

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro