ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre år efter misshandeln: Nu sjunger de ihop

Metro World News · 21 Feb 2012
Uppdaterad 21 Feb 2012
Rihanna och Chris Brown under tiden de var ett par.

Rihanna och Chris Brown under tiden de var ett par. Foto: Scanpix


2009 chockades världen av Chris Browns brutala misshandel av Rihanna. Nu väcker det forna r’n’b-paret upprörda känslor igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tre år efter att Chris Brown dömdes för misshandeln av Rihanna och fick besöksförbud har de uppenbarligen försonats och återförenats – som kolleger. I måndags släppte Rihanna en remix av hitlåten ”Birthday cake”, där Chris Brown medverkar.

Samma dag gav också Brown ut en låt med titeln ”Turn up the music”, med sång från Rihanna.  

Och för att ingen skulle missa att Chris Brown var förlåten så twittrade han till Rihanna under måndagen, då hon fyllde 24 år.

”Happy birthday Robyn, skrev Brown som använde hennes födelsenamn. Rihanna tackade genom att skicka vidare hälsningen till sina nära 14 miljoner följare.

Den uppenbara försoningen inträffar bara en dryg vecka efter att Chris Brown hade en framträdande plats på årets Grammygala, vilket antyder att också musikindustrin förlåtit honom. Något som upprörde många. Efter galan twittrade till exempel countrystjärnan Miranda Lambert ”Där jag kommer ifrån är det aldrig okej att slå en kvinna”.

Doktor Sheri Jacobson, klinikchef på psykoterapicentret Harley Therapy, tycker att det sänder ut fel signaler om att man kan acceptera en misshandel.

– Förhoppningsvis kommer det inte att uppmuntra människor att se upp till Rihanna och Brown som ett nytt ideal, som gör så att man tycker att det är okej att gå tillbaka till en våldsam partner, säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro