ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre åtalas för mordet på Ångpannegatan

Susanna Mattsson · 18 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

ÅTAL. Mannen kritiserade en annan mans tatueringar och det blev hans död. Händelsen inträffade en natt i januari på en fest i det kriminella gänget Brödraskapet Wolfpacks lokaler på Hisingen. Tre män står nu åtalade för mord.En av dem, 26-åringen vars tatueringar kritiserats, tände till och slog den 35-årige mannen medvetslös.

Därefter attackerades enligt åtalet den livlösa kroppen av ytterligare två män. En 25-åring slog mot huvudet med en kofot. En 23-årig man knivskar kroppen så illa att levern skadades. Mannen släpades därefter ut och lämnades på Ångpannegatan. Han hittades strax före klockan sex på morgonen i en pöl av blod.

I åtalet står att männen ”visat särskild råhet genom att helt utan förvarning attackera den vid tillfället försvarslöse 35-åringen med omfattande och livsfarligt våld mot överkropp och huvud”.Samtliga tre som åtalats för mordet har kopplingar till det kriminella mc-gänget. Ytterligare tre personer åtalas samtidigt för grovt skyddande av brottsling.

klar

Artikellänk är kopierad

Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro