ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre frågor som får svar under ESL One New York

Erik Glanell · 26 Sep 2018
Uppdaterad 26 Sep 2018
Adil "ScreaM" Benrlitom hoppar in i Fnatic efter att de vinkat adjö till legendaren Robin "Flusha" Rönnquist.

Adil "ScreaM" Benrlitom hoppar in i Fnatic efter att de vinkat adjö till legendaren Robin "Flusha" Rönnquist. Foto: Helena Kristiansson/ESL


Revanschlusta och Fnatic utan en av legendarerna. Helgens ESL One New York har redan på förhand några riktigt spännande ingredienser.

klar

Artikellänk är kopierad

Ska Na’vi få ett plåster på majorsåret?

Att bli överkörda av Astralis i major-finalen i söndags måste svidit för Oleksandr ”s1mple” Kostyliev och gänget. Na’vi har gjort en otrolig resa det senaste året och blivit ett lag att räkna med. Andraplatsen i majorn är ett bevis på det. Det enda laget som Na’vi över huvud taget förlorade en karta mot var Astralis. Det bäddar för en revanschsugen och hungrig femma som tar plats som turneringens favoriter. Nu har de chansen att få ett litet plåster på såren. Tar de den chansen?

Hur högt skriker Fnatic utan Flusha?

Redan innan ESL One New York har börjat är Fnatics petning av veteranen Robin ”flusha” Rönnquist en av de mest häpnadsväckande nyheterna kring turneringen. Det oväntade beskedet kom kort efter Fnatics uttåg ut majorn. Det kommer vara en märklig syn att se Fnatic utan en av sina mest tongivande spelare.

Som ersättare i New York har laget plockat in one-tap-kungen Adil ”ScreaM” Benrlitom. Vad händer om det går jättebra? Vad händer om det blir ännu ett misslyckande? Vad händer med Fnatic? Så många frågor. Den enda frågan som lär få ett svar är vad är Fnatic utan Flusha?

Är han fortfarande en pladdermaskin?

Alex ”Machine” Richardson är en av de mest uppskattade programledarna i esporten. För er som inte minns så fanns det en tid när den 25-årige britten var kommentator på heltid. Nu var det över ett år sedan han öste ur sig ord under matcher i en stor turnering, men under ESL One New York är det dags igen. Bakom mikrofonen återförenas han dessutom med radarpartnern Lauren ”Pansy” Scott. Kan han fortfarande bjuda på ett energiskt och rappt kommentatorspår som back in the days?

pil
ESL One New York

När: 26–30 september-.Var: Det stora äpplet.Lag: Na’vi, Fnatic, Gambit, G2, NRG, Faze, Liquid, Mousesports.

Spelschema hittar ni här

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro