ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre frisyrer som är rätt i vår

Martin Hansson · 7 Apr 2014
Uppdaterad 8 Apr 2014

Rockabilly, stylat rufs eller en välkammad sidbena. Metros moderedaktör Martin Hansson lät toppfrisören Sacha på frisörsalongen Sachajuan i Stockholm visa vårens populäraste herrfrisyrer.

klar

Artikellänk är kopierad

Tänk Wall Street, Leonardo DiCaprio eller kanske filmen ”The great Gatsby”. Den välkammade sidbenan är just nu lika populär på modets scen som en klassiker i frisörstolen. Vanligaste missen är att man glömmer kamma bakhuvudet, men med hjälp av en kam och rätt produkter fixar du klippet.
Tänk Wall Street, Leonardo DiCaprio eller kanske filmen ”The great Gatsby”. Den välkammade sidbenan är just nu lika populär på modets scen som en klassiker i frisörstolen. Vanligaste missen är att man glömmer kamma bakhuvudet, men med hjälp av en kam och rätt produkter fixar du klippet.Foto: Julio C Saint' Just
Stylat rufs Om du föredrar att snooza en gång extra på morgonen är detta en passande frisyr. Avslappnat och rufsigt. Det enda du behöver för att styla den rufsiga men medvetna frisyren är en bättre salt­vattenspray och ett inte alltför hårt vax – som du fördelar på hela huvudet.
Stylat rufs Om du föredrar att snooza en gång extra på morgonen är detta en passande frisyr. Avslappnat och rufsigt. Det enda du behöver för att styla den rufsiga men medvetna frisyren är en bättre salt­vattenspray och ett inte alltför hårt vax – som du fördelar på hela huvudet.Foto: Julio C Saint' Just
Modern rockabilly Den ikoniska rockabillyfrisyren är tillbaka. Ett tips för att lyckas med denna populära frisyr är att arbeta in hårvaxet från nacken och sen jobba in det framåt mot pannan. Styla luggen med hjälp av en hårfön, blås det handdukstorkade håret uppåt och avsluta med hårspray.
Modern rockabilly Den ikoniska rockabillyfrisyren är tillbaka. Ett tips för att lyckas med denna populära frisyr är att arbeta in hårvaxet från nacken och sen jobba in det framåt mot pannan. Styla luggen med hjälp av en hårfön, blås det handdukstorkade håret uppåt och avsluta med hårspray.Foto: Julio C Saint' Just
klar

Artikellänk är kopierad

Martin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro