ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre inne­växter för icke-gröna fingrar

metro · 23 Okt 2012
Uppdaterad 23 Okt 2012
Garderobsblomma – En rolig växt för inte alltför grönfingrade studenter är den så kallade "garderobs­blomman", även kallad zamiakalla. Den är inte allt för kräsen när det gäller skötsel och ljusförhållanden.

Garderobsblomma – En rolig växt för inte alltför grönfingrade studenter är den så kallade "garderobs­blomman", även kallad zamiakalla. Den är inte allt för kräsen när det gäller skötsel och ljusförhållanden. Foto: iStockphoto


klar

Artikellänk är kopierad

Dracena  – Vill man ha en större växt kanske en dracena vore något? Den finns i flera varianter, till exempel banddracena, och säljs ofta billigt hos kedjorna och på Ikea.
Dracena – Vill man ha en större växt kanske en dracena vore något? Den finns i flera varianter, till exempel banddracena, och säljs ofta billigt hos kedjorna och på Ikea.Foto: iStockphoto
Pinnlilja – En rolig, nyare växt som ser ut som att man har stoppat ner en samling gröna, runda pinnar i jorden. Passar bra på fönsterbrädan och kräver inte så mycket skötsel. Även släkting­arna svärmorstunga och svärmorstand är tåliga växter man har glädje av länge.
Pinnlilja – En rolig, nyare växt som ser ut som att man har stoppat ner en samling gröna, runda pinnar i jorden. Passar bra på fönsterbrädan och kräver inte så mycket skötsel. Även släkting­arna svärmorstunga och svärmorstand är tåliga växter man har glädje av länge.Foto: iStockphoto

Den verkliga odlingssäsongen må vara över, men det är aldrig försent att köpa krukväxter. Vi bad odlingsexperten Sylvia Svensson tipsa oss om några nybörjarväxter att ösa kärlek och omtanke över i höst.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro