ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tre kvinnor om sugardejting: "Behövde snabba pengar"

· 6 Sep 2017
Uppdaterad 6 Sep 2017
Rich meet beautiful är en ny sajt som inriktar sig på sugardejting. Kvinnorna i texten har även erfarenhet av sugardejting via andra kanaler.

Rich meet beautiful är en ny sajt som inriktar sig på sugardejting. Kvinnorna i texten har även erfarenhet av sugardejting via andra kanaler. Foto: Siri Amram/Metro.


Tea, 21, sålde sex via en sugardejting-sajt som självskadebeteende. Hon uppmanar andra tjejer att tänka till innan de går med. Man får inte pengar och grejer för sällskap. Oftast krävs det sex,” säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Tea, 21:

Tidigare i år behövde Tea pengar samtidigt som hon mådde dåligt psykiskt. När hon gick med i en sugardejting-sajt fick hon snabbt kontakt med ett 20-tal män, där flera av dem erbjöd henne pengar för sex.

Hon reste till ett av våra grannländer, mötte upp med en man och hade sex med honom på en swingersklubb. För det fick hon lite mer än 5 000 svenska kronor.

– Det var snabba pengar. Snabba pengar som jag behövde. Men jag kände skam när jag åkte hem. Jag mådde dåligt och såg det som ett sätt att få pengar. Jag skadade mig själv på ett sätt som jag inte är glad över, säger hon.

I begreppet sugardejting behöver inte sex ingå. Det kan handla om en relation där en yngre tjej blir bortskämd med prylar, restaurangbesök och pengar av en äldre man. Men Tea tror inte att det är så de flesta relationerna ser ut i praktiken.

– De flesta vill ha sex av dig. Det är ofta gifta män som inte är nöjda i sitt förhållande. En del av tjejerna som går med är väldigt naiva. De tror att det bara kommer att bli en middag. Men killarna är bra på att övertala. Förr eller senare kommer de att kräva sex. Man lägger inte 5 000 kronor för att få äta middag med en tjej.

Maria 23: 

Maria har just nu kontakt med en ”sugardaddy”. Hon har bland annat sett en dokumentär om en yngre kvinna i USA som lever som ”sugar babe” och blivit inspirerad.

– Hon hade miljoner på bankkontot. Själv tjänar man typ 8 000 kronor i månaden innan skatt på sitt extrajobb. Det här lockar ju, säger hon.

Sedan en tid tillbaka har hon kontakt med en man, men hon känner sig ambivalent inför att träffa honom som en ”sugarbabe”. Hon tycker inte att det känns säkert, och upplever att det är underförstått att de ska ha sex om de ses.

– Jag har känt mig lite obekväm med det här. Det känns konstigt. Jag får ont i magen. Jag har avbokat tusen gånger med honom redan. Det känns konstigt att han ska betala mig för att träffas. Tänk om jag inte vill ha sex då? Omedvetet kan det nog kännas som ett slags tvång att ha det, säger hon.

Miranda, 20: 

Miranda försökte först hitta män som ville betala för att umgås och inte ha sex via en sugar dejting-sajt. Men det var svårt.

– Det är egentligen ett finare ord för prostitution. En gråzon. Männen säger för det mesta att om det finns kemi så vill de ha sex. Men de är ju 40 år äldre än mig, så det finns oftast ingen kemi, säger hon.

Hon har hunnit träffat en man hemma hos honom. Hon beskriver det nästan som en kk, men med skillnaden att hon fått pengar när hon gått därifrån.

– Jag kunde få runt 1 000 kronor för att snacka skit en halvtimme och göra lite annat också. Det var mest en rolig grej och för att få lite extra pengar. Men man måste vara väldigt försiktig så att man inte blir lurad, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro